GARANTIE

Indien een materiaalfout mocht voorkomen als gevolg van normaal gebruik in overeenstemming met deze advies- en verzorgingslijst, zal het product vervangen worden. Elke vorm van garantie vervalt indien de advies-en verzorgingslijst niet is nageleefd. Deze garantie geldt alleen voor de koper en kan niet worden overgedragen aan derden. Garantie tot 6 maanden na aankoop alleen i.c.m. / met toepassing van GH verzorgingsproducten.

Great Hair proline verzorgingspakket met borstel
Prijs: € 45
De GH1 Shampoo is een zachte, milde en hydraterende shampoo om het haar, de haarextensions en de hoofdhuid schoon te maken. De shampoo geeft extra glans, volume en kleurbescherming.

Inhoud 250ml
Losse prijs: € 9,95
De GH2 Conditioner voedt het haar en de haarextensions. Het herstelt de natuurlijke hydratatie. Het ontklit, verzacht, geeft bescherming en glans. Maakt het haar tevens makkelijk doorkambaar.

Inhoud 250ml
Losse prijs: € 9,95
De GH3 Mask hydrateert en herstelt droog en beschadigd haar. Versterkt van binnenuit, geeft vitaliteit en glans. Het beste resultaat in combinatie met GH1 Shampoo.

Inhoud 200ml
Losse prijs: € 15,00
De GH4 Silk geeft een briljante glans zonder het haar en de haarextensions zwaar en vet te maken. Voorkomt uitdroging, gespleten haarpunten en geeft UV bescherming.

Inhoud 80ml
Losse prijs: € 15,00
De Extension borstel is speciaal ontwikkeld om het haar goed te ontwarren zonder dat je achter de bondjes blijft hangen van de extensions. Door over de bondjes heen te borstelen voorkom je klitvorming boven de bondjes.
Losse prijs: € 7,15