OVER MOROCCANOIL:

Het is onze passie bij Moroccanoil® om de mooiste transformaties mogelijk te maken. We begonnen oorspronkelijk met de Moroccanoil Treatment, een ongekende revolutie in de haarverzorgingsindustrie. Wij hebben onze reputatie gebouwd door middel van positieve mond-tot-mond reklame en van de runway, via redactionele teksten tot in de salon. Onze, met antioxidanten verzadigde, voedingsrijke, innovatieve formules, zijn ongeëvenaard en leveren fantastische resultaten. Dat is waarom zowel professionals als consumenten de voorkeur geven aan Moroccanoil, eenvoudig omdat ze werken. Ervaar Moroccanoil en ontdek waarom de modebladen en beauty magazines zo enthousiast zijn over Moroccanoil.

Great hair extensions verzorging instructies: Wij verzoeken u deze instructies zorgvuldig te lezen en na te leven. Borstel het haar voor iedere wasbeurt goed door, begin bij de punten en werk zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe.
Voor gegarandeerd mooi en zacht haar, wast/behandeld u het haar altijd met de door ons aanbevolen producten, GH1 Shampoo, GH2 Conditioner en GH3 Mask. Was het haar altijd met het hoofd achterover gebogen, dus met de haarlengte mee en niet als een grote bos bovenop uw hoofd, dit voorkomt klitvorming.
Nadat u de haren heeft gewassen, met een handdoek de haren droogdeppen en niet wrijven. Zorg ervoor dat de bondingen niet lang nat blijven. Hierna dient u de haren met GH4 Silk (op handdoek droog en/of droog haar) te behandelen. De GH verzorgingsproducten geven uw haar weer vitaliteit, ontwarren het haar, bieden bescherming bij het stylen en herstellen beschadigd en droog haar.
Producten die fruiten, oliën of zwavelhoudende stoffen bevatten, tasten de bondingen en de haren aan en dienen vermeden te worden. Het haar nooit borstelen of kammen als het nat is.
De extensions kunnen gemiddeld 4 maanden in uw haar blijven. Na deze periode moeten ze verwijderd worden om beschadiging aan uw eigen haar te voorkomen. Het is normaal dat u 10% van de extensions gedurende deze periode verliest. Extensions die binnen 2 maanden uitvallen worden kosteloos voor u terug geplaatst. Wel is het hierbij belangrijk dat u de uitgevallen extensions bewaard en mee neemt.
Wij adviseren een badmuts te gebruiken wanneer u gaat zwemmen, of het haar niet nat te laten worden. Chemicaliën en zout kunnen het haar aantasten en/of uitdrogen. Bij bovenmatig haarverlies als gevolg van medicijngebruik (o.a. chemokuur of narcose) en stress, adviseren wij geen extensions te laten plaatsen.
Permanenten en kleuren (max 3%) zijn mogelijk, maar zijn geheel op eigen verantwoording en risico.