HAIR EXTENSIONS

Met Human Hair en Remy Human Hair kun je van alles doen. 100% Remy Human Hair geeft altijd het mooiste en meest duurzame resultaat. Naast dat hair extensions niet meer zijn weg te denken in het haar van de beroemdheden, willen tegenwoordig ook de “gewone” vrouwen wel eens een lange/volle bos haar of een hele nieuwe look. Tegenwoordig is het niet meer nodig om jaren te wachten voor het haar de juiste lengte heeft bereikt. Een verlenging, een volume, highlights zonder verven, creatieve kapsels, bijna niets is meer onmogelijk sinds de komst van de hair extensions.

Indiaas haar (Zuid-Azië)

Haar uit India is rond/ovaal van vorm en is in dikte vrijwel gelijk aan Europees haar. Het haar is zwart/bruin van kleur en meestal licht golvend van structuur. Dit haar is niet schaars en zeer geschikt voor elke vorm van haartoevoeging. Haar uit India wordt ook wel pelgrim haar genoemd. Dit omdat pelgrims hun haar na een lange tocht naar de tempel afknippen om vervolgens te bidden voor hun god. Single- of Double drawn Single drawn staat voor haar dat het ongelijk is in lengte. Ieder mens heeft in zijn eigen haar langere en kortere lengtes. Bijvoorbeeld door nieuwe haar groei of haar dat is afgebroken. Zijn de hair extensions dus single drawn, dan bevatten ze lengteverschillen. Double drawn houdt in dat alle haren dezelfde lengte hebben. Het voordeel hiervan is dat het haar minder piekt en minder kans op klitten heeft.

Schubbenlaag

Om het haar dunner van structuur te maken en snel te kunnen ontkleuren, wordt het haar vaak ontschubd. Met ontschubben wordt de buitenste laag van het haar door een sterk agressief zuurbad verwijderd. Uiteraard komt dit niet ten goede van het haar en verliest het al zijn glans en veerkracht. Het haar wordt snel droog, dor en klitterig. Na dit proces krijgt het haar een siliconen coating om het er ogenschijnlijk weer mooi en glanzend uit te laten zien. Helaas zal deze siliconenlaag er na een aantal wasbeurten uitgewassen worden en blijf je met lelijk droog haar achter. Vaak moet je daarom speciale en prijzige verzorgingsproducten aanschaffen die dit tegen zouden moeten gaan. Bij aankoop zal het voor vele dus ook lastig zijn om de kwaliteit te bepalen. Goede kwaliteit haar heeft niet veel meer verzorging nodig dan uw eigen haar.

De kwaliteit van 100% menselijk haar is afhankelijk van de volgende aspecten:

  • Land van herkomst
  • Remy haar
  • Single of Double drawn
  • Met of zonder schubbenlaag