Onze werkwijze

Extend Your Hair werkt het liefst met de hair extensions van Great Hair en Indian Gold. De extensions van Great Hair zijn allemaal op voorraad, de Indian Gold extensions worden voor u besteld.

Wanneer u kiest voor de Great Hair extensions kunnen deze direct bij de 1e afspraak geplaatst worden. Als u voor Indian Gold kiest komt u de 1e keer langs om de juiste kleur(en), lengte en textuur te bepalen. Vervolgens worden de extensions besteld en zijn ze binnen 2 werkdagen binnen. De 2e afspraak worden de extensions dan bij u geplaatst. 

Over het algemeen zijn er minimaal 100 hair extensions nodig voor een haarverlenging. 100 extensions zijn genoeg wanneer het eigen haar dun is (vooral in de punten). Voor normaal haar gemiddeld 125, en voor dik haar vanaf 150 stuks. Wanneer het eigen haar kort is zijn er ook wat meer extensions nodig, meestal vanaf 125 extensions of meer. Het plaatsen van 100 extensions duurt gemiddeld 2 uur.

Extend Your Hair plaatst de hair extensions het liefst plat, zodat ze zo min mogelijk voelbaar zijn. Ook spreidt het haar op deze manier het beste, waardoor de extensions minder in plukjes vallen. 

Wanneer de extensions geplaatst zijn worden de extensions in model geknipt/gesneden zodat de extensions mooi doorlopen vanaf uw eigen haar. Wanneer dit gebeurd is worden de extensions mooi in model gefohnd zodat u met een prachtige nieuwe coupe de salon verlaat. Dit is allemaal in de prijs inbegrepen. U krijgt een folder van ons mee waarin staat hoe u de extensions dient te verzorgen. Als u zich hieraan houdt heeft het meeste plezier van uw extensions. 

Extensions verwijderen 

Wij raden aan om de extensions maximaal 4 maanden te laten zitten. Als dit zover is maakt u een afspraak om de extensions te laten verwijderen. Dit gebeurd met speciale vloeistof die de bondjes zachter maakt en een tangetje waardoor de bondjes verpulveren. Zo worden de extensions op een voorzichtige manier verwijderd. Dit is niet schadelijk voor uw eigen haar. 

Onze diensten 

  • HAIR EXTENSIONS
  • VISAGIE
  • WIMPER EXTENSIONS
  • WONDERWEFT