Behoudt de kwaliteit van uw extensions

Zoals u wellicht weet, is de verzorging van hair extensions zeer belangrijk. De kwaliteit van de haren kan vallen en staan bij een goede of slechte verzorging.

Bij een goede verzorging met de juiste producten zult u langer plezier beleven aan uw hair extensions, daarom hebben wij de juiste verzorgingsproducten ontwikkelt voor jou hair extensions.

Verzorgingsproducten

Na vele haarverzorgingsproducten te hebben getest zijn wij van Extend Your Hair over gegaan om onze eigen verzorgingsproducten te ontwikkelen. Onze producten zijn uitermate geschikt voor hair extension, en voor het eigen haar. Extend Your Hair producten doen werkelijk wat zij beloven. De extensions blijven langer mooi, klitten niet en krijgen een gezonde glans bij gebruik van deze producten. En dan hebben we het nog niet over de heerlijke geur gehad van de Extend Your Hair producten.

Verzorgingsadviezen

De kwaliteit van jouw hair extensions staat of valt bij het onderhoud ervan. Wil jij lang kunnen genieten van je hair extensions? Neem dan de volgende onderhoud tips in acht.

Wassen

Borstel je extensions goed uit voordat je het haar nat maakt. Was je haar 2 keer in de week met onze Argan shampoo. Zorg ervoor dat de shampoo ook goed tussen de extensions verdeeld word, en spoel goed uit. Vaak is het nodig om je haar 2 keer achter elkaar te wassen. Gebruik na het wassen altijd de Argan conditioner of Extension Boost in de extensions. Dep met een handdoek je extensions droog. Je extensions worden niet zoals je eigen haar gevoed vanuit de hoofdhuid. Hierdoor hebben de extensions wat meer verzorging nodig als je eigen haar. Gebruik hierom geen producten van de drogist of supermarkt. Deze zullen ervoor zorgen dat je extensions sneller uitdrogen en slijten.

Drogen

Laat je extensions niet zelf opdrogen, maar föhn het haar droog. Gebruik alvorens de Shake & Protect spray om je extensions te beschermen tegen de hitte van de föhn en overige stylingtools. Zorg ervoor dat de band van de weft ook helemaal droogt om jeuk aan de hoofdhuid te voorkomen.

In model brengen

Je extensions zullen het mooiste zitten als je de extensions in model föhnt, stijl of krult. Probeer het haar pas weer opnieuw te stijlen/krullen zodra je het haar weer gewassen hebt. Zo voorkom je dat de extensions sneller uitdrogen. Gebruik tussen door regelmatig onze Argan Oil en Leave in conditioner spray om je extensions tussen door te voeden en heerlijk zacht te houden.

Slapen

Gan nooit met nat haar slapen. Zorg ervoor dat je het haar in een vlecht, staart of knot draagt tijdens het slapen.

Borstelen

Gebruik voor het borstelen van uw extensions een geschikte extension borstel. Onze Silver/Gold brush is perfect voor onze weften. Zorg ervoor dat je alle rijen van de extensions borstelt. Hiervoor is het soms nodig om de bovenste rij op te tillen om goed bij de volgende rij te komen met de borstel. Als je van jezelf snel klitten in je eigen haar hebt doe dit dan dagelijks om klitvorming te voorkomen.

Op vakantie

Ondanks bijna al onze klanten met hun extensions op vakantie gaan, willen wij je wel op de hoogte brengen van het (eigen) risico die je dan loopt. Je loopt op vakantie risico op verkleuring van je hair extensions. Dit kan verschillende oorzaken hebben: verroestte leidingen, zwembad water of zonnebrand creme. Draag hierom op vakantie zoveel mogelijk je haar omhoog.

Staart maken

Wanneer je het haar in een staart of knot wilt dragen, doe dit dan niet te strak. Als je het haar te strak naar achter vast zet komt er teveel spanning te staan aan de uiteindes van de weften, of met losse extensions aan de voorste extensions. Hierdoor zou je haar op die plekken kunnen afbreken.