Skip to main content

Behoudt de kwaliteit van uw hair extensions

Alle verzorgingsproducten en tips hebben we in een handig rijtje gezet. Met deze 4 simpele stappen behoud je de kwaliteit en verleng je de levensduur van je Hair extensions. Ook op vakantie! Toch nog vragen? Laat het ons gerust weten.

Stap 1 – Start met het uitborstelen van je haar

Was je haar na het uitborstelen met de Argan Shampoo. Dit doe je 2x per wasbeurt. De eerste keer is om productresten en vuiligheid eruit te wassen. De tweede keer is om het het haar te verzorgen.

Stap 2 – Verzorgen

Hair extensions worden niet vanuit de hoofdhuid gevoed. Daarom is verzorging extra belangrijk. Knijp daarom je haar goed uit en/of maak het met een handdoek goed droog. Doe vervolgens Argan Conditioner of Extensions Boost in om het haar te verzorgen en een mooie glans te geven. En wist je dat door je haar goed te drogen, het minder kwetsbaar is en dat je haar langer in takt blijft? Hierdoor gaan je Hair extensions dus ook langer mee.

Stap 3 – Tegen hitte beschermen

Bij het gebruik van warmte apparaten zoals hairstyling tools (bijvoorbeeld de Venur 6 in 1 Curler ) waarbij het haar verhit wordt, is het belangrijk dat je de Shake & Protect spray gebruikt. Dit product zorgt ervoor dat je haar niet aangetast wordt door de warmte en dat je langer kan genieten van je krullen of gestylde haren.

Stap 4 – Extra liefde

Geef je haar dagelijks extra liefde en verzorging. Gebruik voor het borstelen de Leave In Conditioner spray. Dit zorgt voor extra voeding en glans. Daarnaast gebruik je als kers op de taart de Argan Oil. Dit zorgt voor extra glans, een zijdezacht gevoel en een heerlijke geur.

Extra stap voor op vakantie

Ga je op vakantie? Neem onze handige Travelset mee. Verder is het belangrijk dat je bij het zwemmen of insmeren je haar vast draagt (niet te strak). Door zonnebrand kan er verkleuring ontstaan. Geen paniek! Citroensap is je redding. Breng het aan op droog haar, doe er folie omheen, laat het een uur intrekken, was het erna grondig en verzorg het zo als gebruikelijk .

Vragen of advies nodig?

We helpen je graag verder! Onze klantenservice is bereikbaar via: 06-17583017

Afspraak maken
Follow @ExtendYourHair op instagram