Extend Your Hair – Eigen lijn

Na een zoektocht van 11 jaar hebben wij sinds 2 jaar onze eigen haarlijn. Nooit waren wij helemaal tevreden over andere hair extension merken waarmee wij hebben gewerkt. Daar zijn altijd opzoek geweest naar betere kwaliteit haar, mooiere kleuren en mooier afgewerkte systemen.

Onze hairextensions kenmerken zich door de hoge kwaliteit. Het haar klit niet, pluist niet en heeft een langer levensduur. Zo hebben wij veel klanten die een haar tot 1 jaar met ons haar doen. Onze hairextensions zijn verkrijgbaar in 40 kleuren. Van egale kleuren tot gemixte tinten tot aan kleuren met een uitgroei.

Hair on Fleek – Clip in hair extensions

Extend Your Hair is het enige verkooppunt van Hair On Fleek. Heb jij het gevoel dat je haar niet groeit? Misschien heb jij een slecht kapsel en mis je de lange volle lokken. De clipin extensions van Hair on Fleek zijn de snelste en de meest eenvoudige manier om lange voller haar te creëren. Doormiddel van clipjes kan jij dit heel eenvoudig plaatsen. Heb je meer vragen of wil jij de clip in extensions zien, kom dan snel naar de salon. Van woensdag tot zaterdag ben je van harte welkom.

Vragen of advies nodig?

Chantal helpt je graag verder! Bel ons op: 06-17583017

Afspraak maken
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.