Skip to main content

Advies Hair Extensions

Het advies is de belangrijkste eerste stap bij van het plaatsen van hair extensions. Wat wenst u, wat verwacht u? Verder bespreken wij welk merk hair extensions het beste bij u past. Niet alleen qua kleur, maar vooral ook qua wat u dagelijks met uw haar wilt doen. Draagt u vaak een staart, maakt u vaak een hoge knot? Of misschien geeft u er de voorkeur aan om er weinig tijd aan te besteden? En wilt u een haarverlenging of wilt u juist een volumebehandeling? Dat advies geven wij u.

Daarom Extend Your Hair

  • Professionals in hairextensions
  • De perfecte kwaliteit haar
  • Garantie op alle behandelingen
  • Extend Your Hair verzorgingslijn
  • 15 jaar ervaring
  • Full service hairextension salon

Bekijk hoe wij werken

Famke Louise bij Extend Your Hair

Onze hairextensions

De haren van onze hair extensions zijn van 100% human hair geproduceerd. Dit betekent dat u de hair extensions dus gewoon kunt wassen,  krullen, stijlen en alles wat u normaal gesproken met u haar doet. Wij hebben alle kleuren en lengtes van onze eigen lijn op voorraad, Indian Gold bestellen we graag voor u. Wilt u een aparte kleur, heeft u een zeer lange lengte nodig of heeft u krullend haar, geeft u dit dan even aan bij het maken van uw afspraak. Wij geven u hierover graag advies.

Verzorging van je hairextensions

Het belangrijkste advies bij de verzorging van de hair extensions is het borstelen en de verzorging er van. Het borstelen is ongeacht voor welke hair extensions u kiest hetzelfde. Het is belangrijk dat u twee maal daags uw haar en uw hair extensions goed uitborstelt. Dit voorkomt klitvorming. De hair extensions worden vanzelfsprekend niet meer gevoed door de hoofdhuid. Om de hair extensions lang mooi te houden, is het dan ook raadzaam om de juiste verzorgingsproducten gebruiken. Wij hebben speciale aftercare laten ontwikkelen voor de juiste en beste verzorging. Bekijk onze webshop voor alle producten. Uiteraard krijgt u van ons een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis.

Kwaliteit van onze hairextensions

Wij zijn trots op onze manier van werken en zijn overtuigd van onze kwaliteit.
Onze hair extensions hebben een lange levensduur en zien er gezond uit.

Vragen of advies nodig?

We helpen je graag verder! Onze klantenservice is bereikbaar via: 06-17583017

Afspraak maken
Follow @ExtendYourHair op instagram